loading

Fotoğrafçılık

Moda Fotoğrafçılığı

Gelin & Damat
www.dugundeyince.com

Doğum Fotoğrafçılığı
www.dogumdeyince.com

Hava Fotoğrafçılığı

Ürün Fotoğrafçılığı

Belgesel Fotoğrafçılık

İnşaat/Yol/Tünel Fotoğrafçılığı

Post Prodüksİyon

Reklam ve Tanıtım Filmleri

Belgesel Filmler

Kisa/Uzun Metraj Yapımlar

Senaryo/Metin Yazarlığı

Non-linear Suite Hizmetleri

Spot/Teaser Yapımları

Hakkında

1983 Ankara doğumlu.

1999 yılından bu yana profesyonel alanda fotorğaf ve video işleri ile uğraşmakta.

Detaylı biyoğrafi için....

Haberler

  • Ağust. 2015
    Özgün İnşaat
    Cezayir, İstanbul, Ordu, Ankara
    Fotoğraf Çekimleri
  • Ağust. 2015
    Rezone Sağlık Merkezi.
    Kataloğ Çalışması

İletİşİm

Email: coskunpinarbasi@gmail.com
Phone: (535) 851 4 851

Referanslar

Burada yazılı Olan Referanslar Kısa Seçtiklerimizdir.

Fotoğraf Çekimleri

2015 ÖZGÜN İNŞAAT / Cezayir, İstanbul, İzmir, Ordu - Kataloğ Çekimleri

2015 GOMLEKCHIM - Kataloğ Çekimleri

2014 KARABÜK ÜNIVERSITESI DEMIR ÇELIK ENSTÜSÜ Havadan Fotoğraf Çekimleri

2014 REZONE HEALTH & OXGEN HOTEL - Kataloğ Çekimleri

2014 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - Kataloğ Çekimleri

2014 SERÇEV - Etkinlikler, Reklam, Dergi Fotoğrafları Çekimleri

2012 HILTON DOUBLETREE (SPA) - Kataloğ Çekimleri

2012 GEÇMİŞTEN BUGÜNE DÖNÜŞ (Retro) - Özel Fotoğraf Serisi

2011 YAĞMURUN GÖZ YAŞLARI - Özel Fotoğraf Serisi

2011 ANKARA FASHIONWEEK

Filmography

TANITIM FİLMLERİ, BELGESEL, TV PROGRAMLARI...

2015 REZONE HEALTH & OXGEN HOTEL - Tanıtım Filmi (Yönetmen)

2015 KORU HASTANESİ - "Hastalıkların Bilinci" - Eğitim Filmi (Yönetmen)

2015-2013 Kanal B "Doğru Seçim Programı" - Eğitim Filmi (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2015-2013 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - Tanıtım Filmi (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2014 DAR AĞACINA TAKILAN DÜŞLER - Belgesel (Kurgu Yönetmeni)

2014 GURBETİ YURT TUTANLAR - Belgesel (Kurgu Yönetmeni)

2014 HAVAALANLARI "Esenboğa Havalimanı" - TRT tv Programı (Kurgu Yönetmeni)

2014 YILLARA MEYDAN OKUYANLAR "Göker Müftüoğlu" - Belgesel (Yönetmen)

2014 DEMKOLOJİ - Kısa Film (Yönetmen)

2014 TRAFİK - "Serkan Trafik Kurallarını Öğreniyor" Kısa Film/Animasyon (Yönetmen)

2014 FİDAN ve ÇINAR - Kısa Film (Yönetmen)

2014 ALINTERİ "Kurban" - Kısa Film (Yönetmen)

2014 SERÇEV - Tanıtım Filmi (Yönetmen)

2014 ANKARA BAROSU "Arabuluculuk" Eğitim Filmi (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2013 GÖNLÜMCE "Ressam. Zeynep YAZICI" - Biyoğrafi Film (Yönetmen)

2012 STABİLİZE OYUNLAR - Kısa Film (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2011 MİTİL - Kısa Film (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2010-2011 IŞIKLA GÖLGE İZ TV - Biyoğrafi Belgesel (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2009 ALFAMAX - Tanıtım Filmi (Görüntü - Kurgu Yönetmeni)

2008 ULUSOY TRAVEL TV - Uzun Metraj (Kurgu Yönetmeni)

2008 KARAYOLLARI "Bölünmüş Yollar" - Uzun Metraj (Kurgu Yönetmeni)

2003 GALERİ KÜLTÜR DERSANESİ - Reklam Filmi (Kurgu Yönetmeni)

2004 KOLİN OTEL - Tanıtım Filmi (Kurgu)

2003 GATA "Yanık Tedavi, Hemşirelik" (Kurgu Yönetmeni)

2003 ANKYRA'DAN ANKARA'YA - Belgesel (Kurgu)

2003 SAFRANBOLU - Belgesel (Kurgu Yönetmeni)

2002 YAKUT TAŞ KESME - Tanıtım Film (Yönetmen)

MESAJINIZ...